Managementul calității și siguranței alimentelor. Ce trebuie să cunoască producătorii moldoveni pentru a avea acces la piața UE

Managementul calității și siguranței alimentelor sunt subiecte de bază pe piața Uniunii Europene. Odată cu semnarea Acordului de Asociere dintre UE și Republica Moldova, producătorii din țara noastră au dreptul de a exporta anumite produse animaliere pe piața europeană.

Ce produse animaliere are dreptul să exporte Republica Moldova pe piață europeană? Care sunt criteriile și pașii pe care trebuie să-i întreprindă producătorii moldoveni pentru a exporta în UE? Răspunsurile la întrebări, dar și alte informații importante aflați din materialul video de mai sus.

Materialul informativ a fost elaborat în cadrul proiectului „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și

Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de UE” în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană. Conținutul acestui material este responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu poate fi atribuit Uniunii Europene.