Acces la Finanțare

În orice economie, businessul mic are rolul de a asigura protecția socială și stabilitatea politică în cazul unor reglementări eficiente din partea statului. Astfel, suportul micului business reprezintă o prioritate pentru guvernul țării. În acest context, a fost elaborat Ghidul Surse de finanțare pentru business.

Acest Ghid are scopul de a facilita întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova în accesarea la sursele financiare prin descrierea oportunităților existente și reflectarea organizațiilor - suport în domeniu și entităților de implementare a proiectelor și programelor accesibile pentru Republica Moldova.

Click aici pentru Ghidul surselor de finantare. Pentru mai multe informații despre alte surse de finanțare accesați http://dcfta.md/proiecte-de-asistenta


EU4Business Credit Line

Linia de Creditare EU4Business-BERD oferă suport pentru proiecte investiționale ce sporesc competitivitatea și capacitatea IMM-urilor moldovenește pe piața internă și a UE. Aflați cum împrumuturile și granturile Liniei De Creditare EU4Business-BERD vă susțin în modernizarea afacerii, pentru a corespunde standardelor UE.

 

 

Bănci Partenere

 

BC ”Banca Comercială Română” SA

www.bcr.md

BC “Comerțbank” SA

www.comertbank.md

BC “Energbank” SA

www.energbank.com

BC “Mobiasbancă – OTPGROUP” SA

www.mobiasbanca.md

BC “Procredit Bank” SA

www.procreditbank.md

BC “Victoriabank” SA

www.victoriabank.md

BC “Moldindconbank” SA

www.micb.md

BC MoldovaAgroindbank SA (MAIB)

www.maib.md

BC “EXIMBANK” SA

www.eximbank.md

BT Leasing MD

www.btleasing.md