Brandurile autohtone se bucură de succes la Strasbourg Fashion Week 2018 datorită suportului MIEPO și a partenerilor

Brandurile autohtone se bucură de succes la Strasbourg Fashion Week 2018 datorită suportului MIEPO și a partenerilor
Sursa foto: miepo.md

Brandurile autohtone se bucură de succes la Strasbourg Fashion Week datorită suportului MIEPO și a partenerilor. Evenimentul va avea loc în perioada 2 mai -1 iulie 2018 în cadrul magazinului Printemps în orașul Strasbourg.

Fashion Week are la bază defilee de modă din domeniu și concomitent expunerea colecțiilor designerilor autohtoni Julia Allert, Vivi Art Boutique Fashion, Creme Brulee, Georgette, KATEA GRI, Lavielace, Lia Fia, Ionel şi Kasandruta. Expunerea colecțiilor va avea loc timp de 2 luni in magazinul principal din rețeaua de magazine Printemps.
De asemenea va fi tipărit un catalog cu informația de profil a producătorilor autohtoni, vor fi organizate sesiuni B2B cu rețele importante din domeniu printre care rețeaua Printemps și Galerie Lafayette, precum și distribuitorii rețelelor mai mici.

Unele branduri deja au mai participat la acest eveniment în anii precedenți, dar e prima data când delegația din Republica Moldova e atât de numeroasa, datorită suportului Organizației de Atragere a Investițiilor si Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Ambasada Suediei și Proiectul Ameliorarea Competitivității (PAC II).