Углубленная и всеобъемлющая
зона свободной торговли

Facebook DCFTA

Новости и события

09 Окт. 2017 Invitație deschisă de participare la Forumul comun de dialog cu societatea civilă La data de 17 octombrie 2017 va fi organizat Forumul comun de dialog cu societatea civilă. Scopul evenimentului este de a expune și a discuta viziunea independentă a reprezentanților societății civile privind implementarea prevederilor Acordului de asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Eur...
09 Окт. 2017 Invitație deschisă de participare la Forumul comun de dialog cu societatea civilă Invitație deschisă de participare la Forumul comun de dialog cu societatea civilă
28 Апр. 2017 Conferința de finalizare a proiectului „Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova” Conferința de finalizare a proiectului finanțat de UE „Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova” (proiectul DCFTA) a avut loc astăzi cu participarea Ministrului Economiei, Octavian Calmâc, și ambasadorului UE în Republica Moldova, ES Pirkka Tapiola.
07 Апр. 2017 Prezentarea publicației „Principalele probleme ale mediului de afaceri care afectează dezvoltarea sectorului privat” La data de 6 aprilie 2017 a avut loc evenimentul de prezentare a publicației “Principalele probleme ale mediului de afaceri care afectează dezvoltarea sectorului privat” organizat de Asociația Businessului European (EBA) în cooperare cu proiectul finanțat de UE “Suport pentru implementarea DCFTA ...
05 Апр. 2017 Workshop cu privire la dreptul de stabilire și serviciile transfrontaliere La data de 5 aprilie a avut loc workshop-ul cu genericul ”Dreptul la stabilire. Servicii Transfrontaliere” organizat de proiectul finanțat de UE ”Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova” pentru grupul de lucru al Ministerului Economiei, alte autorități publice și firme de avocatură.
29 Мар. 2017 Workshop cu referire la directivele UE privind dreptul societăților La data de 28 martie 2017 a fost organizat un workshop pentru Camera Înregistrării de Stat care s-a axat pe revizuirea Directivei UE 2009/101 ce vizează informațiile care ar trebui să fie făcute publice de către societățile cu răspundere limitată.
21 Мар. 2017 Frauda, Conformitatea și Securitatea IT. Tendințe și provocări La data de 15-16 martie, EBA (European Business Association) a organizat un atelier practic de lucru pentru membrii săi cu genericul ”Frauda, Conformitatea și Securitatea IT. Tendințe și provocări”.
13 Сен. 2016 Conferința „2 ani de DCFTA” La data de 13 septembrie 2016 a avut loc conferința ”2 ani de DCFTA”, eveniment organizat de Ministerul Economiei în colaborare cu Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova și cu susținerea proiectului finanțat de UE ”Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova”. La conferință au...
24 Июн. 2016 A doua reuniune a Subcomitetului RM-UE pentru cooperare economică și alte tipuri de cooperare sectorială Situația curentă în domeniul economic, financiar și statistic, precum și prognoza macroeconomică pentru următorii trei ani, atât în ceea ce privește țările Uniunii Europene, cât și Republica Moldova în particular, au fost discutate în cadrul celei de-a doua reuniuni a Subcomitetului UE-Moldova pe...
31 Мая. 2016 Antreprenorii din Republica Moldova au participat la sesiuni de instruire privind DCFTA În perioada 24 martie - 13 aprilie, antreprenorii din diferite regiuni ale țării au beneficiat de sesiuni de instruire privind implementarea DCFTA.
27 Апр. 2016 Atelier de lucru privind punerea în aplicare a Convenției PanEuroMed în Republica Moldova La 27 aprilie 2016, proiectul UE "Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova" a organizat atelierul de lucru "Susținerea implementării Convenției PanEuroMed în Republica Moldova". Diverși reprezentanți ai Ministerului Economiei, Ministerului Finanțelor, Serviciului Vamal, Asociației E...
25 Апр. 2016 Conferința EU-MD privind legea în asigurări La data de 25 aprilie 2016, proiectul UE "Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova" a organizat o conferință privind legea asigurărilor în Republica Moldova. Conferința a fost intitulată "Armonizarea reglementărilor naționale în asigurări la normele UE".
20 Апр. 2016 Atelier de lucru privind modificările propuse pentru revizuirea legislației în domeniul asigurărilor La 20 aprilie 2016 a avut loc atelierul de lucru privind revizuirea legislației în asigurări. Evenimentul a fost organizat de către proiectul UE “Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova” (proiectul DCFTA).
12 Апр. 2016 Workshop-ul „Analiza impactului de reglementare” Pe 12 aprilie a avut loc atelierul de lucru „Analiza impactului de reglementare”. Evenimentul a fost organizat de către proiectul finanțat de UE „Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova” (Proiectul DCFTA).
06 Апр. 2016 Al doilea atelier de lucru „Elaborarea, redactarea juridică și armonizarea cadrului legal național la cel european” La 6-7 aprilie a avut loc al doilea atelier de lucru „Elaborarea, redactarea juridică și armonizarea cadrului legal național la cel european”. Evenimentul a fost organizat de către proiectul finanțat de UE „Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova” (Proiectul DCFTA).
11 Мар. 2016 Atelierul de lucru „Elaborarea, redactarea juridică și armonizarea cadrului legal național la cel european” La 10-11 martie a avut loc atelierul de lucru „Elaborarea, redactarea juridică și armonizarea cadrului legal național la cel european”. Evenimentul a fost organizat de către proiectul finanțat de UE „Suport pentru implementarea DCFTA în Republica Moldova” (Proiectul DCFTA).
27 Окт. 2015 Прошла презентация 18-го выпуска публикации "Тенденции в экономике Молдовы" Национальный институт экономических исследований представил 27 октября текущего года 18-й номер ежеквартальной публикации "Тенденции в экономике Молдовы". Мероприятие прошло при финансовой поддержке проекта, финансируемого ЕС, "Поддержка осуществлению УВЗСТ в Республике Молдова".
01 Окт. 2015 Семинары УВЗСТ по электронной торговле, услугам электронных коммуникаций и электронной подписи В период 28-30 сентября 2015 г. прошли три семинара по электронной торговле, услугам электронных коммуникаций и электронной подписи. Семинары были организованы проектом, финансируемым ЕС, "Поддержка осуществлению УВЗСТ в Республике Молдова" (проект УВЗСТ).
23 Сен. 2015 Осуществление УВЗСТ в Республике Молдова обсуждалось в рамках третьего координационного собрания доноров Третье координационное собрание доноров и проектов по осуществлению УВЗСТ в Республике Молдова прошло 17 сентября 2015 года. Мероприятие, ставшее продолжением первых двух координационных собраний доноров, было созвано Министерством экономики Республики Молдова и организовано проектом, финансируем...
24 Июл. 2015 В Кишиневе состоялся Подкомитет РМ-ЕС по экономическому сотрудничеству Сегодня состоялось первое заседание подкомитета РМ-ЕС по вопросам экономического сотрудничества, организованое Министерством экономики. Заседание прошло под председательством заместителя министра экономики Октавиана Калмык и Дирка Ленартса, pуководителя сектора по макро-финансовой помощи (МИД), Р...
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
 • Partners
This website has been developed by the EU-funded project "Support to the DCFTA process in the Republic of Moldova".
News
Library |
Site map