Acces la Finanțare

În orice economie, businessul mic are rolul de a asigura protecția socială și stabilitatea politică în cazul unor reglementări eficiente din partea statului. Astfel, suportul micului business reprezintă o prioritate pentru guvernul țării. În acest context, a fost elaborat Ghidul Surse de finanțare pentru business.

Acest Ghid are scopul de a facilita întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova în accesarea la sursele financiare prin descrierea oportunităților existente și reflectarea organizațiilor - suport în domeniu și entităților de implementare a proiectelor și programelor accesibile pentru Republica Moldova.

Click aici pentru Ghidul surselor de finantare. Pentru mai multe informații despre alte surse de finanțare accesați pagina http://finantare.gov.md.

EU4Business Credit Line

Linia de Creditare EU4Business-BERD oferă suport pentru proiecte investiționale ce sporesc competitivitatea și capacitatea IMM-urilor moldovenește pe piața internă și a UE. Aflați cum împrumuturile și granturile Liniei De Creditare EU4Business-BERD vă susțin în modernizarea afacerii, pentru a corespunde standardelor UE.