Anastasia Cunețchi - filosofia kuki este marea pasiune pentru frumos

Anastasia Cunețchi - filosofia kuki este marea pasiune pentru frumos
Sursa foto: DCFTA.MD

DESCHIDEM CUTIA (nu cea a Pandorei) …  dar, una cu bijuterii, demne de Premii mari.

Bijuteriile, care au apărut și ele, hăt la începuturile lumii, dintotdeauna au avut puterea de a o face, pe o femeie, să se simtă  specială. Cum altfel, decât -   tot o femeile - să  înțeleagă  necesitatea și puterea energetică  a cerceilor, a inelelor, a brățărilor  și  a altor accesorii  - care pot face diferența unui stil.

De la început, Anastasiei, i-a fost suficientă doar pasiunea, mai apoi a venit și provocarea. S-a inspirat din cărți, din artă, de la mari maeștri internaționali, dar și de la oameni simpli. Toate astea aveau sa îi aducă  succesul unei afaceri prospere, bazat  pe multă muncă, performanță  și calitate.

Precum originalul, atrage după sine intriga, și-a denumit strategic compania, producătoare a unei game   variate de bijuterii handmade -, KUKI (care este acronimul numelui de familie Cunețchi: cu accentul pe prima și pe ultima silabă). Din 2016, împreună cu echipa, se străduiesc să fie din ce în ce mai buni și să nu înșele așteptările clienților.

Filozofia SRL “Kuki Sas” presupune răspândirea  continuă  a energiei  pozitive și a emoțiilor  deosebite. Au potențial de creștere pentru că și-au găsit nișa și specialitatea potrivită. Mai vor  să-și  mărească  echipa, să  mai procure utilaj performant, să  direcționeze masiv marfa  către   comerțul exterior pentru a-și găsi admiratori și peste hotarele țării.

KUKI are lucrări fabricate din motivele și tendințele globale, dar și dintre cele inspirate din tradițiile noastre. În anul 2018 au lansat  colecția  de seturi personalizate de coliere și cercei din argint cu fotografii imprimate manual. Cel mai des sunt solicitați cerceii cu Pictura lui Van Gogh, “Noaptea înstelată” și seturile etno cu brățări. Nu sunt puțini cei care le comanda bijuterii din aur și argint.

Argintul este importat din Europa și are toate actele de calitate și de origine, precum și licența pentru a produce și comercializa articole din metale prețioase. Fiecare articol din argint este certificat de către Camera de Stat pentru Supravegherea Marcării.  
Aceasta este proba de calitate  a unui cadou original.

Datorită suportului european, prin intermediul programului Femei în Afaceri de la ODIMM, a fost posibilă transformarea KUKI  dintr-o pasiune elegantă și delicată într-o afacere  care are toate șansele să cucerească piața externă.

În ultimii ani, de la intrarea în vigoare a Acordului de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător, a apărut o generație nouă de antreprenori, cu afaceri mici, deseori de familie, dar care se orientează la standarde internaționale stricte și își cunosc foarte bine consumatorii. www.eu4business.md/dcfta

Luminița Popa

Acest material a fost pregătit în cadrul Proiectului UE „Vizibilitate și co-municare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Aso-ciere / Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de UE”. Conținutul acestui ma-terial este responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu poate fi atribuit Uniunii Europene.